Clientwaardering

''Concrete antwoorden maakt zoveel duidelijk, dat geeft houvast.''

''Ik voelde me gezien én gehoord'' ''Ze had heel snel door waar het om ging'' ''Ze heeft duidelijk ervaring in het vak''.

 

 

 

Rapportcijfer 9. Enkele reacties van clienten:

"Zeer kindvriendelijk, kindgericht; onze zoon vond het hele onderzoek geweldig! Zij luistert goed naar het kind, maakt veel grapjes die onze zoon echt geweldig vond. Wij vonden het erg prettig dat op één dag onderzoek en meteen 's middags de uitslag bekend was en doorgesproken werd. Zij komt ons zeer professioneel, kundig over. Conclusie en adviezen zijn duidelijk en concreet. Wachttijd tot afspraak was prima."

"Ik zou iedereen aanraden om een dergelijk onderzoek te doen voor zijn kind. Het geeft een prachtige praktische handleiding voor het kind zelf. Als ouder begrijp ik veel beter wat mijn kind nodig heeft en hoe en waar ze goed gedijt, waar ze zich plezierig bij voelt. Het geeft ook een goed beeld van de mogelijkheden voor vervolgonderwijs."

"Een kindgerichte, lieve, super vakkundige vrouw die net zo lang uit blijft leggen totdat iedereen het begrijpt. We gingen echt met een gerust gevoel weg ondanks de moeilijke berichten die we over onze zoon hebben gekregen. Onze zoon kwam na het onderzoek huppelend naar buiten, als je zou vragen: zullen we morgen nog een keer gaan? zou hij super vrolijk OKÉ hebben geroepen!!!"

Hieronder kunt u meer reacties lezen van ouders en personen die onderzocht en/of behandeld zijn.

U kunt hier nog meer reacties van ouders lezen: Reacties van ouders naar aanleiding van het onderzoek van hun kind.